S-e-m-e-s-t-e-r.

 
 

outfit 042a

 
 

Hur jag startade min semester? Med ungefär fyrtiotvå knak i nacke och bröstrygg i naprapaten. Alltså herregud vad magiskt det är. Magiskt. Sedan vandrade jag kullerstensgator i stan och sörplade islatte med sugrör och morgonens val av kläder (jeans och blus) kändes ganska svettigt när solen kom fram och temperaturen kröp uppåt. Så jag tog en paus från solen och smet in på Soul.

 

Fina Maria hade skickat sms igår kväll och i förväg tipsat om deras stora sommarrea. 50% på hela sortimentet. Alltså jag var ju bara tvungen att ta mig dit. Ända sedan jag var liten har vi haft något som kallas för”sommarpresent” i min familj. Något litet som liksom sätter avstamp för sommarlov/semester och något som man gjort sig förtjänt av efter det gångna året. När jag var liten? Ja då var det alltid fika på det lokala konditoriet som gällde och någon somrig present i form av ett fiskespö eller någon gigantisk uppblåsbar badleksak. Idag? Idag föll jag som en fura för klänningen och armbandet på bilderna ovan. Och eftersom det var 50% fick jag årets sommarpresent till fyndpris och kände mig både pirrig och tillfredsställd när jag sedan gick ut i solen för mer vandrande på kullerstensgator.

 
 

outfit 042e

 

outfit 042b

 

outfit 042d

 

outfit 042f

 

outfit 042c

 
 

Firandet av semester! kommer nu fortsättas tillsammans med mina favoriter. Emil gick också på semester idag och vi har bestämt oss för att fira med rosé, amerikansk buffé och så jordgubbar förstås. För det är inget riktigt semesterfirande utan jordgubbar.

 
 

Så,

 

nu ska jag vandra bort mot Emil. Vandra bort mot en kväll tillsammans med mina favoriter som kommer bjuda på skålande och utropande av semester! och grillade revbensspjäll, fotboll på TV:n och kanske en spontan utgång på stan.

 
 

Semester ja. Bästa som finns.

 
 

Klänning – Selected femme
Panama-inspirerat armband – Loika
Övriga armband – Köpta på Zanzibar

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “S-e-m-e-s-t-e-r.

  1. Hej
    blev jätteförtjust i klänningen. Precis en sådan skulle jag vilja ha. Känner igen bron, därför undrar jag var du köpt den?

    1. Hej Annika,
      Klänningen har jag köpt inne i Uddevalla på butiken Soul. Butiken har nu dessutom 50% rea så om du bor i närheten är det ett hett tips att åka dit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg