Att ha en sådan dag jag längtat efter.

 
 

unda 001

 
 

Efter en makalöst bra kväll igår med mina favoriter ramlade jag i säng långt efter midnatt och njöt av vetskapen om att inte vakna av alarmet på klockan morgonen därpå.

 

Och jag vaknade inte av larmet, nej jag vaknade av solen. Solen som strilade genom persiennerna och solen som gjorde att temperaturen på min balkong var 47 grader klockan 09.12. Solen som också gjorde mig sugen på havet och jag tänkte att jag nu skulle göra det jag längtat efter i månader. Äta frukost vid havet.

 
 

unda 002

 

unda 003

 
 

Så,

 

jag fyllde termosen med kaffe, plockade med mig bikini, tidningar, smörgåsar och jordgubbar och åkte ut till havet. Och fastän klockan visade att det redan var förmiddag var det folktomt på klipporna sånär som på två barnfamiljer som metade krabbor nere vid bryggorna. Så jag bredde ut min handduk och njöt sedan av måsskrik och utomhusfrukost med en vy som är oslagbar den här tiden på året.

 
 

Och det var så förbaskat skönt att bara ligga där, med musik i öronen och solen i ansiktet och med möjligheten att då och då gå ner och doppa mig i det svalkande havet. Och det hann bli eftermiddag innan molnen drog in och det var dags för mig att ta mig hemåt. Men den här starten på semestern alltså, bättre går inte att få.

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “Att ha en sådan dag jag längtat efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg