Den bästa starten.

 
 

frukost 031

 
 

Igår valde jag att jobba in en del av lunchen och fick då en liten bonustid idag på 30 minuter. Så jag meddelade kollegorna att jag skulle komma lite senare och i morse ställde jag klockan tidigt, snörade på mig skorna och gav mig ut. Det är som om värmen och allt ljus under sommarveckorna gett mig två doser extra energi. Innan jag gick på semester fanns det inte i denna värld att jag frivilligt skulle ställa klockan en timme tidigare för att gå ut och promenera. Innan semestern var jag helt slut. Den gångna våren har varit så otroligt händelserik och även fast det varit positiva saker som skett gjorde karusellen mig väldigt matt. Både fysiskt och psykiskt. Men två veckor semester och veckor av ljusa nätter och varma dagar har gjort mig pigg.

 

Så i morse ställde jag klockan tidigt. Började dagen med en riktig långpromenad medan jag lyssnade på Sommarpratare i hörlurarna och marken var stabil under fötterna medan jag sköt ifrån och jag kände musklerna vakna till liv och blev påmind över hur mycket jag saknat det där; morgonpromenaderna. I en stad som håller på att vakna till liv och med en sol som värmer i nacken och kommer mer löften om värmerekord. Idag har jag en lång dag framför mig. Med kontorsjobb, instruktörsjobb och fotojobb som väntar och min första lediga timme idag kommer inträffa efter klockan 22.00. Därför är jag glad över de där 30 extra minuterna på morgonen och mitt val att utnyttja tiden utomhus i morgonsol.

 
 

frukost 030

 
 

När jag sedan kom in åt jag den godaste av frukostar: naturell yoghurt, Pauluns Granola och färska hallon. Dör så gott det är.
 
 
Och nu? Nu är det dags att rulla iväg till jobbet och göra mig beredd på värmerekord och en dag med tre olika jobb.

 
 

Armband med peacemärke – Puss.se
Armband med guldfjäder – Stylelevel.com

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg