Om en porträttfotografering i kvällsljus och att ha fredag.

 
 

kvällsfotografering 001

 
 

Igår blev det sent, men det visste jag ju liksom redan på morgonen. För har man kontorsjobb, instruktörsjobb och en porträttfotografering inbokad – ja då vet man att det tar sin lilla tid.
 

Och det var varmt igår. Herregud. När jag tog bilen från kontoret till gymmet visade mätaren på 31 grader och jag förberedde mig på en mindre svimningsattack inne bland vikterna på gymmet (där temperaturen snittade på ca 38 grader). Men vi klarade oss från att svimma, både jag och mina fantastiska deltagare och när jag var klar med instruktörstiden märkte jag att jag hade ett par minuter tillgodo innan porträttfotograferingen.

 
 

Så,

 

jag tog mig ut till havet och slängde mig i. I ett hav där temperaturen låg på 22 grader och jag låg i och simmade i flera minuter till kroppstemperaturen lyckats sjunka något och jag var redo för fotografering. Mötte upp Joakim och sedan vandrade vi ute på bryggor bland båtar och klättrade i berg medan kvällssolen var mjuk och snäll för fotograferande och lagom till solen började vandra ner mot horisonten var vi klara och jag kunde åka hem för det näst bästa i proceduren; bildredigerandet.

 
 

kvällsfotografering 003

 

kvällsfotografering 004

 

kvällsfotografering 002

 
 

Och nu? Nu har vi fredag och jag åt färska hallon till frukost och packade bilen med badkläder för att kunna starta helgen efter kontorstid med ett svalkande dopp. Och fredag innebär också sista dagen att tävla om världens bästa doftljus. Så har du inte tävlat ännu tycker jag att du ska göra det HÄR.

 

Okej? Okej.

 
 

Nu kör vi fredag.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Om en porträttfotografering i kvällsljus och att ha fredag.

  1. Vilken dag, men nu är det helg!
    Jag gör klassisk recept på islatte med kaffe, is och mjölk men brukar hälla i lite vaniljsocker och ibland även en sked vaniljglass – nom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg