Festivalklädd för en dag.

 
 

festivalkläder

 

Guldarmband – HÄR / Solglasögon – HÄR / Klänning – HÄR / Hatt – HÄR / Armband med budskap – HÄR / Tofflor – HÄR

 
 

På fredag drar jag och syrran ner till Malmö. Vi kör en favorit i repris från förra året och kör roadtrip ner till en av Sveriges vackraste städer för tillsammanstid, upptäckande och festivalkörande. På lördag går Big Slap av stapeln och för andra året i rad hoppas vi på några kanonspelningar och härliga timmar tillsammans med tusentals andra glada människor. Och just nu pågår det en lättare förvirring i mitt huvud om vad jag ska packa ner för kläder, jag hade ju gärna gått klädd som ovan men då vi åker redan i övermorgon finns liksom inte riktigt tiden för nätshoppande nu så jag får rota i garderoben och hoppas på att jag lyckas åstadkomma något som är både praktiskt och snyggt.

 

Hur som,

 

har ni kanske några Malmö-tips att dela med er av? Nu ska vi ju visserligen på festival under hela lördagen, men fredag kväll och söndag finns det tid för hittepå och har ni tips på bra matställen eller annat får ni gärna lämna en kommentar ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Festivalklädd för en dag.

 1. Dra till Möllan och käka på Tempo eller Metro! Det finns en hel del små
  affärer och second hand på Möllan. Ha kul på Big Slap!

  1. Tusen tack! Besökte Möllan förra året och fastnade direkt för alla mysiga små ställen – så det kan nog mycket väl bli en tur dit igen 🙂

 2. Men ååhhh så fancy! Nu fick jag plötsligt ”jag-har-inget-festival-snyggt-att-ha-på-mig”-känsla! Hinner man med lite akut-shopping imorgon tro….

 3. Jag vill först tacka för en jättetrevlig och läsvärd blogg precis i min smak och jag läser varje dag även om jag är mycket äldre än du så passar den mig. Eftersom jag vet att du gillar loppis har dom stor loppis på Drottningtorget i Malmö på söndagar.Sedan har vi ju Emporia det största affärscentrat i norra Europa väl värt ett besök..
  jag vet inte tiderna men det brukar nog vara vid 9 tiden på Drottningtorget. Så välkommen till min vackra stad och hoppas att du får trevligt.

  1. Men åh så glad jag blir av att höra detta, tusen tusen tack!
   Vi kommer faktiskt bo inte långt från Drottningtorget så det kan mycket väl bli en tur dit. Tack snälla för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *