Att ha veckans bästa dag.

 
 

frukost 033

 

frukost 034

 
 

God morgon!
 
Så blev det fredag, hörrni. Och framför mig ligger en dag där de första timmarna kommer spenderas med konferens och den andra halvan av dagen kommer spenderas med roadtrippande ner till Skåne och Malmö med världens bästa syster. Jag har både en dag och en helg att se fram emot och det ska bli så härligt.

 

Men först? Ja då ska jag äta upp världens godaste frukost (naturell yoghurt, Pauluns granola, färska bär och till det 2 kokta ägg) och sedan ska jag dubbelkolla packningen innan det bär iväg för konferens.

 
 

Hoppas du får en alldeles fantastisk fredag, vad du än har för dig ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *