Grönt är skönt.

 
 

outfit 047a

 

outfit 047d

 

outfit 047b

 

outfit 047h

 

outfit 047e

 

outfit 047f

 

outfit 047g

 
 

Fick en fråga för någon dag sedan hur jag tar mina outfit-bilder. Ser ni den lilla fjärrkontrollen jag har i handen? Den och ett stativ är mina två bästa hjälpredor när det kommer till att ta bilder på mig själv.

 
 

Klänning – Gammal Veromoda
Halsband – Soul of Maïa & Lotta Jewellery
Brett armband i olika färger – Loika
Armband i borstat stål – kyssjohanna
Brunt armband – Köpt i Kroatien

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Grönt är skönt.

 1. Hehe, den där fjärrisen har jag sett länge men det jag funderar över hur tusan du lyckas se ut som att du verkligen tittar på någon (fotografen) dvs en levande människa som du kommunicerar med på bilderna. När jag försöker göra det känner jag mig bara fånig. Och ser ut därefter också för den delen, hihi… men men, övning ger färdighet sägs de ju…

  1. Haha i början kände jag mig också jättefånig. Men har haft fjärrkontrollen något år och precis som du säger; övning ger färdighet 😉

 2. Jag har stativ & fjärrkontroll men tja jag får väl helt enkelt öva mera.
  Vad har du för stativ? Mitt bråkar lite för mkt med mig för att jag ska vara nöjd.
  Härliga bilder och skön klänning!

 3. Superfin klänning. Jag köpte också en trådlös självutlösare men jag har inte lekt så mycket med den än. Får nog öva lite och framförallt öva på att posera.
  Superfina bilder!
  Kram Helén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *