Fototankar.

 
 

blandat 006

 
 

På bilden ovan ser ni en av tre stycken fotografier som jag förstorat upp i formatet 70×100 cm. De pryder nu stolt mina väggar och jag är lite sugen på att faktiskt beställa hem två till. Jag har framförallt en vägg kvar i lägenheten som gapar oroväckande tomt. Och jag har liksom inte riktigt listat ut vad jag vill ha på denna vägg, men det lutar i alla fall åt en stor tavla.

 

Eller har ni kanske bra förslag på vad man kan sätta upp? (då jag har sängen precis vid denna vägg vågar jag inte sätta upp hyllor då jag är rädd att saker ska trilla ner på mig när jag sover…)

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Fototankar.

  1. Hm, räknar….ett foto……….fortfarande ETT foto…….var är de andra två som du nämner????
    /Viktor – avdelningen för grundläggande algebra 🙂

  2. Tycker att du ska ”klä” väggen i någon av Ikeas köksluckor 🙂 Blir jättefint med en avslutande list upptill och ser ut som gamla tiders väggpaneler. Själv har jag satt upp Ikeas grå lucka Bodbyn 40*140 lucka utefter sängens långsida. 5 st 😉 Riktigt snyggt

    1. Oj vilken bra idé! Jag har dessvärre en platsbygd säng i en sovalkov – annars hade jag kopierat idén rakt av 🙂 Men ska absolut komma ihåg detta tips! Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *