Att ha en snickarverkstad.

 
 

snickarverkstad 005

 

snickarverkstad 002

 
 

Vet ni, vi har en snickarverkstad här i huset. Det var när jag för någon vecka sedan kom bärandes på färg och penslar som en av pensionärerna i huset frågade vad för projekt jag hade på gång. Jag berättade och fick i samma stund veta att det finns ett rum här i huset som agerar snickarverkstad. Ett rum med en nyckel till som man när som helst kan låna.

 
 

Alltså fattar ni vilka möjligheter detta innebär?! Jag som det sista har dragit mig för nya snickarprojekt då det är, så att säga, ganska bökigt att klä hela vardagsrumsgolvet i tidningspapper. Lite bökigt att behöva bo och leva i en snickarverkstad med sågspån på golvet och brädor liggandes överallt och som gör det lite besvärligt att röra sig från kök och vardagsrum. Men nu? Ja, nu kan jag dra igång vilket projekt som helst utan att behöva bekymra mig det minsta för att lägenheten ser ut som en byggarbetsplats.

 
 

snickarverkstad 004

 

snickarverkstad 001

 

snickarverkstad 003

 

snickarverkstad 006

 
 

Så,

 

idag lånade jag nyckeln och har stått nere i källaren medan regnet, åskan och blixtarna avlöst varandra. Stått i snickarverkstaden och lyssnar på den här låten och gått loss med lite färg på möbler som jag tänker göra om.

 
 

Snickarverkstad, alltså. Ytterligare en anledning till varför jag älskar mitt hem.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Att ha en snickarverkstad.

  1. Det är ju toppen att ni har en snickarverkstad.:) Jag och några grannar har skrivit på en namnlista
    till bovärden att vi vill ha tillgång till festlokalen som dom har stängt. Det finns flera rum där nere.
    Sen har vi en plats på gården som är så ful och förstörd och bovärden har inte gjort något åt det på flera år. Jag har rensat nu under sommaren lite o så fick jag en idè på vad som skulle bli så fint där. Så jag tog och ritade ner idèn exakt hur jag har tänkt och visade för några grannar efter. Grannarna gillade min idè o frågade om jag ska driva den vidare. Jag svarade att jag har tänkt att lämna in ritningen så får dom besluta om dom gillar den eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg