Puderrosa, grått och guld.

 
 

outfit 050a

 

outfit 050f

 
 

Idag är det riktigt busväder här på västkusten. Regnet fullkomligt dånar mot tak och fönster och väderprognosen visar på oväder hela veckan. Så då är jag rätt tacksam över att jag inte har något utöver det vanliga inbokat. Utan jag kommer kunna njuta busväder på det där sättet som man ibland kan längta efter.

 

Njuta av lugna kvällar inomhus med kaffe, bildredigering, serietittande och de där gudomligt goda bullarna som syrran bakade och som ligger i frysen på behändigt avstånd.

 
 

outfit 050d

 

outfit 050h

 

outfit 050e

 
 

Och så är det nog dags att plocka fram höstkläderna igen. I garderoben just nu hänger bara klänningar och korta kjolar och jag får nog gräva fram de stickade tröjorna om jag ska kunna gå barbent ett tag till. Sedan måste jag också köpa jeans. I våras när jag rensade garderoben för att plocka fram sommarkläderna slängde jag alla par jeans jag hade. Alla utom ett par. Så överst på shoppinglistan står ett par bekväma jeans och andra snygga byxor att komplettera garderoben med.
 
Så,

 

busvädret fortsätter och det är okej. För jag har tid att njuta inomhuskvällar och lov att shoppa höstkläder och är det inte bästa modet så säg.

 
 

Sedan önskar jag ju såklart även sensommar och möjlighet till ytterligare ett par dopp i havet innan jag packar ner badkläderna för i år.

 
 

outfit 050c

 

outfit 050g

 

outfit 050b

 
 

Och kommer solen tillbaka får jag nog kila iväg till Soul och köpa denna underbara kjolen i mjukistyg som jag fotograferade förra veckan.  Är du också sugen på en höstgrå kjol i skönaste tyget men inte bor i närheten av Uddevalla? Ja, ring då till supergulliga Maria i butiken så skickar hon kläderna till dig.

 

Häpp.

 
 

Top – Monrow (finns hos SOUL)
Kjol – Object (finns hos SOUL)
Klocka – Larson & Jennings
Halsband – Gammalt från H&M

 
 
signatur
 
 

7 kommentarer till “Puderrosa, grått och guld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg