Skördemiddag.

 
 

desmåvalen 008

 

desmåvalen 002

 

desmåvalen 003

 
 

Och så var jag på väg hem, sittandes på SJ:s snabbtåg med en gudagod kardemummabulle från Fabrique och lite kaffe som sällskap. Och jag bara ler. Ler för att jag och älskade syster haft 24 timmar i storstaden och 24 timmar ren och skär njutning.

 

Det började ju med att vi tog tåget upp igår förmiddag. Och väl framme i Stockholm tog vi oss till hotellet, checkade in, svirade om till klackar och begav oss sedan mot Djurgården. Vi skulle ju på bloggevent och skördemiddag, vi två. Jag med blogg och syrran utan blogg men som ändå har varit min trogna hjälpredare genom alla dessa år och fotat outfits och haft tålamod med mig när jag ”bara ska blogga lite” innan vi lämnar hemmet. Så att det var just hon som skulle få följa med, ja det fanns det liksom ingen som helst tvekan om.

 
 

 desmåvalen 007

 

desmåvalen 004

 

desmåvalen 009

 

desmåvalen 005

 
 

Och jag blir alltid lite nervös inför sådana tillställningar. Nervös för att jag, lilla jag, ska känna mig som en total främling bland alla coola och världsvana innerstadsbor. Nervös för att bara bli ståendes i något hörn medan alla andra sluts upp i välbekanta klungor och pratar om interna saker som man liksom inte riktigt känner sig delaktig i. Men igår alltså… Jag har aldrig träffat goare människor! Så varma, välkomnande och fastän man inte kände varandra pratade oavbrutet om allt mellan himmel och jord de där timmarna vi hade tillsammans.

 

Så jag och syster? Ja, vi stortrivdes.

 
 

 desmåvalen 006

 

desmåvalen 001

 

desmåvalen 010

 

desmåvalen 011

 
 

Och det var så vackert ordnat, alltihop. Vi befann oss i en avskild del av vackra Blå Porten och de hade gått tema ”Skördefest” all-in och pyntat med höbalar, solrosor, grönsaker och linneservetter lindade med grovt snöre. Och vi blev bjudna på bubbel vid entrén och efter mycket handskakande och presenterande fick vi slå oss ner kring bordet och hugga in på buffén. En buffé som var magiskt god och där alla råvaror var av finaste sort och där råvarorna tillagats i någon produkt från Milda (det var fantastiska Unilever med märken som Becel, Milda och Flora som tillsammans med PR-byrån Change ordnat det fina eventet).

 

Så vi åt. Och drack vin och pratade med varandra över borden medan axlarna snuddade vid varandra och jag kände direkt hur jag klickade med flertalet av tjejerna och vi hade verkligen några fantastiska timmar tillsammans. Och efter maten bjöds det på intressanta föreläsningar av duktiga kvinnor och vi fick äta efterrätt med snuskigt mycket vaniljvisp (bästa!) och dricka mer vin och konstatera att det var en förbaskat fin kväll.

 
 

En fin kväll med fina människor i fin miljö och fantastisk mat.

 
 

 desmåvalen 014

 

desmåvalen 013

 

desmåvalen 012

 

desmåvalen 015

 

desmåvalen 016

 
 

Så tack Unilever och Change för denna inbjudan och en möjlighet till att besöka storstan och känna sig lite fancy en onsdag mitt i veckan.

 
 

Kimono – Monki
Blus – Gammal från VeroModa
”Ridbyxor” – Åhlens
Skor – Gamla från DinSko
Klocka – Larson&Jennings

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Skördemiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg