God morgon fredag.

 
 

vardagsrum 019

 
 

Tänk att det redan är fredag. Ja, jag tappar ju som bekant koll på dagarna ganska fort om veckan inte ser ut som “vanligt” och två dagar i Stockholm gjorde att jag fick bonusledigt mitt i veckan och att det är fredag idag känns riktigt överraskande.

 
 

Hur som,

 

fredag. Och i helgen är det Uddevalla Solid Sound. En musikfestival i dagarna två och med riktigt fina artister som spelar och jag och favoriterna ska givetvis dit. Så ikväll och imorgon blir det festivalhäng och det ska bli förbaskat trevligt. Men det jag ser mest fram emot är faktiskt en helg hemma. Jag är en sådan person som älskar att resa och flänga runt. Men för att mitt liv ska vara balanserat behöver ja då och då hemmatid. Tid på hemmaplan, i min lägenhet och med luckor i kalendern som bjuder in till spontana aktiviteter.

 
 

Så jag ser fram emot en fredag, lördag och söndag hemma. Med festivalhäng, projekt vardagsrumsfix!, långpromenader och bara det faktum att inte behöva ställa klockan. Fint det, alltså.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “God morgon fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *