God morgon söndag.

 
 

frukost 003

 
 

Fantastisk trevlig kväll, även igår. Att ha festival i sin egen hemstad kan vara bland det bästa som finns. Att få träffa så mycket härliga människor, att få lyssna på riktigt bra artister och samtidigt bara ha 4 minuters promenad hem när det blir kyligare om kvällen och man behöver hämta en extra tröja.
 
ja, Solid Sound. Tack för i år och vi hoppas på en lika kalasbra festival 2015.

 
 

Nu? Nu har jag precis ätit frukost och ska ta mig ner till gymmet för att möta Emilie och köra igenom nästa veckas nya TRX-pass. Sedan ser jag fram emot en söndag med hemmafix och när kaffedoft blandas med doften av nybakat.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “God morgon söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *