Att varva festivalhäng med hemmafix.

 
 

snickarverkstad 007

 
 

Gårdagen var bra. Mycket folk, grymma artister och en härlig stämning. Men det blev sent, klockan visade på 03.47 när jag kröp ner under täcket och att nästan ha varit vaken i 24 timmar gjorde att jag sov tyngre än någonsin.
 
Men trots det vaknade jag tidigt och startade dagen med morgonpromenad till affären för att köpa frukost och hämta ut det senaste paketet. Ett paket som visade sig innehålla förstoringar som ska ersätta de gamla bilderna i mina tavelramar.

 
 

snickarverkstad 008

 

snickarverkstad 009

 
 

Så,

 

idag har jag pysslat. Bytt motiv på mina tavlor och också stått nere i snickarboa med färg och pensel och försökt mig på något som jag visste skulle vara svårt men som trots allt blev ganska bra, ändå.

 

Och nu? Nu laddar jag med kaffe och musik och gör mig redo för ännu en dags festivalhäng.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *