Lite behind-the-scenes från dagens fotografering. Om det var lika bra som jag föreställt mig? Bättre.
Redan när vi parkerade bilen kände vi kaffedoften. Den liksom sipprade ut ur byggnaden och spred en varm känsla i hela kroppen och jag visste redan innan jag öppnat dörren att det här skulle bli bra. Och inne på rosteriet möttes vi av en kaffeälskare utan dess like. Ni vet? En sådan där fjärde-generationens-kaffeälskare som lever, brinner och andas kaffe. Alltså det är galet underbart att träffa sådana entusiaster och inom loppet av fem sekunder var jag lika lyrisk över kaffe, jag också.
Så,
vi fick rundvandring i det stora rosteriet och såg när nyrostade bönor forslades ut på kylning och kände hur kaffedoften intensifierades ytterligare vilket fick mig att undra om det inte var dags för lite kaffe, snart. Och kaffe fick vi. Efter att ha fotograferat och provsmakat enastående bröllopstårtor var det dags för smakprovningen av kaffet. Och vi fick lära oss vilket kaffe som passar med vilka smaker och det var kaffe från Colombia och Kenya och Tanzania och andra platser i världen som sätt sin prägel på smaken. Och.det.var.fantastiskt.
Så idag har jag blivit lite mer kaffeexpert, fått möta enastående människor, jobbat med ett fantastiskt team och bliviy mer övertygad om att jag vill lära mig allt jag kan om kaffe.
Och nu? Nu är jag precis hemkommen från en långpromenad och ett besök på gymmet. Tänkte brygga en kopp te och sedan ägna återstående tid i soffan innan det är läggdags. Hoppas ni också haft en strålande dag!
Så roligt att få träffa er idag,! Jag är väldigt glad och tacksam för att ni tänkte på Sprudla och tusen tack för tårtan❤️ Kram, Linda
Åh, det var lika roligt att äntligen få träffa dig! 🙂
Är själva så tacksamma för att du ställde upp med dina fina varor – det kommer bli ett superfint reportage ♥ Stor Kram