The dawn is breaking.

 
 

tågräls

 
 

Vissa dagar har man liksom mer energi än andra. Idag verkar vara en sådan dag.

 

Jag gick upp ur sängen 1 timme tidigare än vad jag behövde idag, snörade på mig skorna och gav mig ut i mörkret för en morgonpromenad (kändes som att vara ute mitt i natten, ha ha). Men halvvägs in i promenaden kände jag att promenera liksom inte var tillräckligt, jag behövde något mer utmattande. Så jag började jogga. Och där, klockan 05.40 på morgonen joggade jag ungefär 2,5 kilometer. Och antingen var jag så exalterad över fredagen eller så sprang jag sovandes – för de där 2,5 kilometrarna var liksom inte jobbiga någonstans.

Kanske är det min grej att vara ute och springa mitt i natten…?

 
 

Hur som helst. Nu är det dags att åka iväg till kontoret och peppa fredag. En fredag som kommer innehålla en VIP-kväll på mysigaste caféet med härligaste sällskapet och en fredag som är starten för en helg i hemtrakterna. Kunde inte bli bättre.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “The dawn is breaking.

  1. hade jag varit morgonmänniska så hade jag nog alltid varit ute och gått en runda för det gör gott. Hade jag varit en joggande människa så hade jag nog alltid joggat på tidiga morgonen när dagen gryr och stjärnorna tackar för sig.
    Hoppas du får en härlig helg

    1. Ja, att starta dagen med en kort promenad är verkligen bland det bästa som finns 🙂

      Hoppas du också får en fantastisk helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg