Café Flora’s 3-års kalas.

 
 

flora 001

 

flora 006

 
 

Igår kväll var jag på kalas. Det var trevliga Café Flora som fyllde 3 år och som hade bestämt sig för att bjuda in till fest. Så jag tog med mig min härliga kollega Sara och så åkte vi på 3-års kalas. Och det var så fint ordnat. Supergulliga Charlotte med personal hade dukat upp till fest både ute och inne. Utomhus hade ett långbord dukats upp med diverse trevlig plockmat och det fanns vin och öl och en gudomligt god äppelmust. Värmande brasor och stora fat med äpplen var också sporadiskt utplacerade och signalerade höst och fick oss att känna oss varmt välkomna.

 
 

flora 005

 

flora 004

 
 

Och jag? Jag gick banans på plockmaten och åt surdegsbröd och så många ostkuber att jag nästan skämdes. Och så satt vi där, på en stentrappa och hälsade på folk och drack vin (nåja, jag körde och nöjde mig med äppelmusten) och konstaterade att det var fantastiskt festligt med lite 3-års galej en fredagskväll som denna.

 

Och som om inte plockmaten var nog var jag ju givetvis tvungen att ta för mig av de fina tårtorna som serverades. Och där fanns smaker så som blåbär och citron och äpple och kanel som fick mina smaklökar att dansa jitterbugg och polka samtidigt. Fantastiskt gott var det och att avrunda kvällen med varmt kaffe och sockerkick ute i den friska höstluften var en väldigt fin avslutning på kvällen.

 
 

flora 003

 

flora 002

 
 

Så,

 

Tack Flora för att jag fick vara med och dela kvällen med er ♥

 
 

Och nu? Nu befinner jag mig på Skaraborgs slätter hemma hos pappa och idag vankas det ”Konstnatten”. Ett otroligt trevligt jippo runtomkring där konst och skördemarknad firas ända långt in på natten. Så kameran åker med och så ska jag njuta konst och se svår ut och dricka alldeles för mycket kaffe.

 
 

Happy saturday folks!

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg