Some say we’re a couple of crazy kids.

 
 

crazykids

 
 

Efter jobbet idag hade jag ett hårt benpass inplanerat. En dejt med gymmet som jag liksom suktat efter hela helgen och en vilja att ta ut mig till max. Men idag? Idag vaknade jag med en hals som bråkade. Inte mycket visserligen men tillräckligt mycket för att få mig att avstå det där stenhårda benpasset. Istället tog jag tillvara på det fina kvällsljuset. Snörade på mig skorna och ägnade 90 minuter åt att promenera bland bostadshus och skog och fårhagar. 90 minuter av total avkoppling och frisk luft. Det var perfekt.

 

Sedan har jag hängt i soffan med den här drycken fullproppad med ingefära och bara tagit det lugn. Nu? Nu tänkte jag ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Some say we’re a couple of crazy kids.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg