Att ha haft en härlig kväll i götet.

 
 

julskyltning 001

 

julskyltning 002

 
 

Igår kväll hann jag ju som sagt med en sväng till Göteborg. Mysiga, kullerstensbeklädda Göteborg. Och jag började kvällen med ett riktigt spännande möte angående ett samarbete som jag hoppas kunna få berätta mer om snart. Sedan vandrade jag nästan tomma gator och ägnade mig åt något jag också älskar: fönstershopping av julpynt. Ja, men alltså det är nästan det bästa. Att inte smita in som en galning och roffa åt sig allt som andas jul i ren hysteri (för att sedan komma hem och inse att det inte finns någon plats för allt pynt) istället stå utanför i lugn och ro. Stå utanför och titta och med tindrande ögon planera vilka få utvalda saker som ska få ta plats i hemmet, denna julen. Ja, bästa!

 
 

Och efter jag förälskat mig i fyra stycken adventsstjärnor mötte jag upp en väldigt saknad för kramar, ta-ikapp-det-senaste-tid och en juldoftande kaffe på centralstationen. En fin avslutning på en härlig tisdag och jag är så tacksam för allt jag får uppleva.

 
 

julskyltning 003

 
 

Och nu? Nu är det dags att dra på mig jackan och sedan kila iväg för en onsdag på kontoret. Hoppas du får en härlig dag vad du än har för dig ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *