Det där med souvenirer.

 
 

souvernir 001

 

souvernir 002

 
 

Jag tycker att det är väldigt fint att visa upp sina resor genom hemmet. Därför köper jag alltid med mig något litet hem från en resa, något litet som jag kan placera på hyllorna i lägenheten och som påminner mig om en resa och som skapar ett mer personligt hem. Jag har till exempel en trämask från Tanzania, en liten snidad elefant från Kroatien, en turkos skål i form av en flodhäst från Zanzibar och ett litet Eiffeltorn från Paris. Små saker som vittnar om platser jag varit på som gjort mig till en härligare människa.

 
 

Och så vykorten såklart! Jag köper alltid ett vykort på min semester och skriver under resans gång. Sedan tar jag med mig kortet hem och sparar. Som en liten påminnelse från resan och ett skrivet kvitto på hur jag upplevde stunden, just där och då. Väldigt fint.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *