Onsdagstankar.

 
 

outfit 069a

 

outfit 069f

 

outfit 069c

 
 

Onsdag och halva veckan har gått. I bloggvärlden råder julhysteri men utanför fönstret verkar det mest som en gråmulen oktoberdag. Men almanackan vittnar om snart advent och även fast minusgraderna lyser med sin frånvaro börjar det bli dags för att boka in däckbyte i kalendern och se till att vara rustad för vinter med såväl mössa som halsduk.

 
 

outfit 069e

 

outfit 069b

 

outfit 069g

 

outfit 069d

 
 

Men än njuter jag plusgrader och idag ska jag promenera ner till stan för kaffe och ta-ikapp-det-senaste-tid med någon jag inte träffat på länge. Och efteråt ska jag vandra kullerstensgator och titta på julbelysningen kommunen satt upp men ännu inte tänt. 20 november tänds belysningen har jag blivit informerad av. Så alltså 1 dag kvar till julbelysning, 11 dagar till 1:a advent och 12 dagar kvar till vinterdäcken.

 
 

Vi närmar oss.

 
 

Pälsjacka – Köpt i Paris
Jeans – Gamla H&M
Tröja – Chillnorway
Boots – Gamla DinSko
Mössa – H&M
Halsband – Bon’a Parte

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *