Sunday mood and a birthday girl.

 
 

tidaholm 002

 
 

Om gårdagen levererade solsken så tar det gråa ikapp idag. Herregud, vissa dagar känns det som om ljuset aldrig kommer innanför väggarna. Så idag har vi tagit oss ut istället. Mötte upp Sarah som också besöker stan och så gick vi tipspromenad allihop. Gick tipspromenad och tog ikapp det senaste och plockade med oss några lärkkvistar med oss hem från skogen.

 
 

Ett trevligt inslag i söndagen med tillsammanstid, frisk luft och allmänbildning. Och nu? Nu ska vi fira världens bästa mamma som fyller år idag (hipp hipp hurra!). Och vi ska äta tårta och dricka kaffe och njuta söndagslugn några timmar till innan det är dags för mig att åka tillbaka till västkusten.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *