I hope you understand I’m hanging on to you.

 
 

paris_074

 
 

Tillbaka på västkusten, i lägenheten med de knarrande golvplankorna och lägenheten jag tycker så mycket om. Även om ”hemma” alltid kommer vara på Skaraborgs slätter där jag växte upp är det även magiskt att ha ytterligare ett ställe att kalla ”hem”. Ett ställe som bara är mitt och ett ställe som jag både är stolt, glad och nöjd över.

 

Och ikväll har jag inte gjort mycket. Den nästan 3 timmar långa bussresan gjorde mig aningens dåsig så jag har mest bara packat upp, tagit en lång dusch och tänt så många ljus jag orkat. Och nu sitter jag i soffan, bläddrar igenom Paris-bilderna och lägger några i en mapp jag döpt till ”framkalla” och hoppas på att komma ihåg att beställa bilderna redan i veckan.

 
 

Och ni? Ja, jag hoppas ni också haft en skön fredag, lördag, söndag och att ni nu är både utvilade och laddade för en ny vecka ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *