Happy thuesday.

 
 

frukost 037

 
 

Tisdag och idag vaknade jag på ett strålande humör efter ett grymt benpass på gymmet och måndagsmiddag med favoriterna. Idag på schemat har jag tusen saker att göra och har skrivit en to-do-list för såväl arbete som timmarna efter kontoret – så om jag är lite frånvarande vet ni varför, ha ha.

 

Hur som helst. Passar på att slänga in en bild + recept på en av helgens frukostar. Proteinpannkakor. Himla gott, mättande och påminner mig om en tid då jag var tillsammans med en träningstokig pojke som bodde i Oslo.

 
 

Till 2 st pannkakor:

1 stor banan

2 ägg

2 dl havregryn

2 dl vatten

1 dl proteinpulver

 

Börja med att mosa bananen. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör ihop till en smet. Stek sedan pannkakorna (ganska tjocka) i lite olivolja. Servera med keso och frukt/bär.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *