Att ha måndag igen.

 
 

grey 003

 
 

Hej måndag. Den här veckan har jag  mycket att göra – tiden innan jul går så himla fort och oftast har man en hel del att stå i både på jobbet och privat innan man stämplar ut för julledigt. För egen del har jag en lååång (men fantastiskt rolig) to-do-list på jobbet och jag tänker att den här veckan får jag smått låsa in mig och bara försöka beta av en sak i taget.

 

Men det är ju inte bara jobb som står på schemat under veckan. Nej, timmarna på kontoret kommer blandas med ett roligt event nere i Göteborg, galej med kollegorna från gymmet och så det bästa: adventspyntandet! Och jag tänker att vecka 48 blir en fantastisk vecka.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *