Onsdag.

 
 

Outfit 070

 
 

God morgon onsdag! Idag vaknade jag med en stel nacke, ni vet, en sådan stel nacke som tenderar att ge en faslig huvudvärk som inte riktigt släpper. Så idag ger jag mig själv massage, försöker lösa upp stela muskler så gott det går och gör en anteckning i kalendern om att snart boka in ett besök hos min favoritnaprapat.

 

Annars då? Jo det ser ut att bli en dag där temperaturen kryper ner mot nollan och rutorna på bilen behöver skrapas minst två gånger. Och så ska jag fira advent i förskott i form av vinmys tillsammans med kollegorna efter kontorstid. Men först: Ett snabbt stopp på posten för att hämta upp paket och sedan en alvedon mot huvudvärken.

 
 

Det blir en dag av det här också.

 
 

Tröja – Valerie
Byxor och Sjal – Lindex
Skor – Vagabond

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.