Att vara på väg till ett trevligt event.

 
 

julbelys 003

 

julbelys 001

 

julbelys 004

 
 

Hej på er! Just nu sitter jag på bussen på väg ned till Göteborg. Jag är bjuden på ett väldans trevlig frukostevent där det vankas kaffe, föreläsningar och pysselverkstad. Alltså pysselverkstad, exakt HUR pepp är man inte på det? Dör. Att få starta torsdagen på ett inspirerande och kreativt sätt är något som verkligen sätter guldkant på vardagen och jag ska berätta mer när jag är tillbaka. Men först: julpepp, frukost och en tacksamhet över allt som livet bjuder på.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Att vara på väg till ett trevligt event.

    1. Verkligen trevligt! Haha, ja det var mycket att vara pepp på denna morgon – och superbra blev det ju också 🙂

      Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg