Skönaste söndagen.

 
 

advent 001

 

advent 003

 
 

Alltså oj! vilken mysig dag det varit hittills. Den började som sagt med fotojobb på stan där jag fick fotografera bakverk både högt och lågt hos världens mysigaste ställe. Att fotografera ätbara saker alltså – bästa!
 
Sedan följde någon timme på stan där jag spanade in julskyltningen, drack tomtelatte och besökte fina Maria på Soul. Som vanligt ville jag köpa med mig halva butiken hem, men nöjde mig idag med fönstershopping och njöt av folkströmmen på gatan utanför och den krispiga, klara luften som dagen bjöd på.

 
 

advent 002

 

advent 005

 

advent 006

 

advent 004

 
 

Sedan har jag tagit långpromenad i skolsken(!) och druckit ännu mer kaffe med Tommy som kom på besök. Och så har jag ju julpyntat också! Men dom bilderna tar vi imorgon.

 
 

Hoppas du har en underbar 1:a advent ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *