1:a december.

 
 

julpynt 001

 
 

Måndag och 1:a december. Herregud, tiden går så fort. Men december är ändå favoritmånaden bland vinterhalvåret så det var en mycket pepp Anna som klev ur sängen idag. Klev ut sängen, upp i ett julpyntat hem och åt kanelpurad havregrynsgröt och… kollade på julkalendern! Haha jo jag vet att jag är sisådär 20 år för gammal för att kika på julkalendern, men det passar så bra in i min morgonrutin och så är det ju fruktansvärt mysigt, också.

 

Julpyntandet förresten ja. Jag är inte den som köper mängder av tomtar eller annat hittepå utan jag gillar att smycka julen med växer, mjuka plädar och belysning i alla dess former. Det känns liksom mer ”down to earth” och mer jag på något sätt. Hur som helst – på vardagsrumsbordet står nu denna vas fylld med amaryllis och brudslöja. Stjälkarna med brudslöja är riktiga men amaryllisen köpte jag faktiskt fejk denna gång. Bedårande vackra och dessutom vet jag att de står sig hela julen – utan någon som helst ansträngning. P-e-r-f-e-k-t.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “1:a december.

  1. Åh så fint! Gillar ditt tänk kring julpyntet i hemmet. Ska nog ta efter lite där, för annars är jag ingen julmänniska.. Men växter & plädar, det gillar jag! 🙂 Dags att besöka en blomsteraffär tror jag, och kasta om lite bland kuddar, filtar & plädar. Tack för den inspirationen!!

    1. Ja, går ju att pynta rätt mycket och göra ”juligt” hemma även om man inte gillar tomtar, änglar och röda färger 🙂 Kram på dig och lycka till i blomsteraffären!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.