Hyacinter.

 
 

julpynt 002

 
 

Hyacinter alltså, är de inte vackra med sina vita rötter, sin knubbiga lök och starka, gröna blad? Jo, jag tycker det. Allra vackrast tycker jag att de är när de bara trycks ned i ett glas, eller när de planteras i betongkrukor. När liksom det inte blir för puttinuttigt. Jag gick som sagt var lite bananas på Blomsterlandet i helgen och köpte en hel kasse fylld med bara hyacinter och inser att jag förmodligen lär få ett allergianfall om alla skulle få för sig att blomma samtidigt, ha ha.

 

Men då ställer jag nog ut dem på balkongen och köper nya inomhus istället. Jag menar, de är ju ändå som vackrast nu; innan de slår ut i blom.

 
 

Ljus – Casalo Candles
Ljusstakar – Köpta på loppis
Små prydnadssaker – Köpta utomlands
Ljusslinga – Iris Lights

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Hyacinter.

  1. Men åhh, vill ju verkligen bara iväg & köpa ett gäng blommor nu ju… 😀
    Noll arbetslust idag, bara pimpa-hemmet-lust! 😉
    Önskar dig en fin tisdag, kram!

    1. Haha, pimpa-hela-hemmet-lust tycker jag låter som en ganska skön känsla 😉 Stor kram och hoppas du haft en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *