Det där med metallic tattoos.

 
 

outfit 074g

 
 

Har ni testat skin jewelry? Alltså det kan vara bland det absolut bästa på marknaden just nu. 3-dagars tatueringar som man liksom gnuggar fast på huden med hjälp av en trasa och lite vatten och som ser ut som både tatueringar och tingeltangel på samma gång. När man gnuggar fast dem får man en liten deja vú från de där gnuggisarna man fick hos tandläkaren när man var liten. Fast detta föreställer inte små gröna krokodiler eller blå superhjältar utan etniska, grafiska mönster i guld, silver och svart. himla snyggt. Låtsastatueringar som ser ut som tingeltangel fast utan att man riskerar att fastna i någons hår när man kramar om dom kan som sagt vara årets grej.

 
 

outfit 074f

 

outfit 074d

 

outfit 074a

 

outfit 074e

 
 

Jag hade dem en gång för någon vecka sedan på fest och fick hur mycket beröm som helst. Och man känner sig verkligen vacker i dem, sådär bohemiskt vacker på det sättet som jag ofta drömmer om. Och tatueringarna sitter i 1-3 dagar beroende på hur noga man är när man sätter dit dem.

 
 

outfit 074b

 

outfit 074c

 

outfit 074h

 
 

Så,

 

vill du inleda det nya året med att vara bohemiskt snygg och känna dig som Kleopatra bland Egyptens pyramider så rekommenderar jag starkt dessa. Mina? De kommer från Inreda.com och ni hittar dem HÄR.

 
 

Kimono – Monki
Linne – Cubus
Pumps – Zalando
Tajts – Åhlens

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Det där med metallic tattoos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg