Effektiv kontorstid.

 
 

vinter 004

 
 

Imorse promenerade jag till jobbet. Den främsta anledningen var väl kanske att min bil inte startade men den andra anledningen var också att det är så förbaskat skönt. 60 minuter tar det för mig att gå till jobbet. Och imorse pälsade jag på mig varmt, drog på mig såväl reflexväst som ryggsäck och knallade iväg. Och det var vackert. Gnistrande snö täckte såväl mark som grenar och det blåvita skenet var magiskt den tiden på dygnet. Och jag tänker att 2 x 60 minuters promenad inte är tokigt alls för vardagsmotionen.

 

Och nu? Nu har jag avverkat förmiddagen på kontoret. Jag är alldeles själva här då mina kollegor fortfarande är på ledighet. Om det känns konstigt? Ja. Men på ett sätt också skönt. För då kan jag arbeta ostört och de 8 timmarna jag har på mig känns dubbelt så effektiva. Så, häpp. Dags att värma dagens lunchlåda, slänga i mig den och sedan återgå till de resterande 4 timmarna.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg