Att snart ha nyår.

 
 

nyårsklädsel

Klänning – på rea HÄR / Örhängen – HÄR / Läppstift – HÄR / Väska – HÄR

 
 

Och så var det dags för mig att gå hem. Sista arbetsdagen för år 2014 är gjord och almanackan visar att jag nu arbetat som chefsredaktör i 6 månader. Det är inte klokt vad häftigt, egentligen. Fast roliga jobb kräver ofta en hel del ansvar och just hårt arbete så det är ingen slump att jag sitter själv på kontoret medan mina kollegor njuter av nästan 3 veckors lång semester. Ansvar, övertid och press. Men också kreativitet, oförglömliga upplevelser och makalösa möjligheter. Och jag är så tacksam för det. Tacksam och stolt över att jag tagit mig till den plats i karriären jag är idag.

 
 

Men som sagt. Nu är det dags att promenera hem. Göra sig redo inför nyår och finbesök och champagne imorgon. Men innan dess har jag ett bilbatteri att byta och en lägenhet att städa. Kontrasterna, alltså. Det är de som gör livet.

 
 
signatur
 
 

7 kommentarer till “Att snart ha nyår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg