Sista dagen på 2014.

 
 

nyår 017

 
 

Och så var det nyårsafton. Sista dagen på ett fantastiskt 2014. Året har bjudit på så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Safari i Tanzania, högskolepoäng, 2000-talets varmaste sommar, nytt jobb, fantastiska vänner, en Paris-weekend, startat eget företag och fått möjligheten att berätta om allt för er, här på bloggen.

 

Och jag är så glad att ni hängt med mig under det gångna året, så tacksam för att ni kikar in och så hjärtligt lycklig över era kommentarer. Och jag hoppas innerligt att ni får en fin avslutning på året och följer med mig in i det nya.

 

Ikväll ska jag fira tillsammans med mina favoriter. Och vi ska sitta inne och ha första parkett över nyårsfyrverkerierna som haglar över stan, äta god mat och skåla i bubbel. Menyn? Hemgjorda burgare med extra allt, gräddtårta och champagne. Så oerhört gott.

 
 

Ja,

 

nu återstår bara att byta om till nyårskläderna, korka upp skumpan och önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR ♥

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg