Brunch på Hotel Diplomat.

 
 
brölopsmässan 014
 

brölopsmässan 018

 

brölopsmässan 023

 

brölopsmässan 022

 
 

Igår förmiddag fick jag förmånen att testa på Hotel Diplomats fantastiska brunch. Och vi vandrade genom ett grått Stockholm tills vi kom till Strandvägen. Och det är fantastiskt det där, hur vissa städer är vackra oavsett väderlek och årstid. Stockholm? Ja, det är då även vackert trots att det är blåsigt, 2-gradersminus januariväder.

 

Väl framme på hotellet blev jag och min kollega tilldelat ett bord i deras fantastiska matsal. Och i samma rum som en del storstadscelebriteter slog vi oss ned och startade dagen med ett glas svalkande, färskpressad apelsinjuice. Sedan kom maten.

 

brölopsmässan 019

 

brölopsmässan 017

 

brölopsmässan 020

 

brölopsmässan 015

 
 

Och ja, h-e-r-r-e-g-u-d. Jag hade någonstans räknat med en liten avsmakningsmeny av brunchen eller kanske att vi skulle få prova något utvalt ur sortimentet, men häpp. Vi fick in hela paketet. Och det var Eggs Royale, Sashimi på lax, äppelrökt bacon, Club sandwich, amerikanska pannkakor, turkisk yoghurt med granola och mycket mycket mer. Om det var gott? Ja, jösses.

 

Och där satt vi. På smaragdgröna sammetsfåtöljer, utsikt över vattnet och Stockholm och avnjöt en brunch av sällan skådat slag. Det var en alldeles utomordentlig start på söndagen och brunchen ja, har ni svängarna förbi, eller bor i storstan så gå och testa den hörrni. Ni kommer inte bli besvikna.

 
 

brölopsmässan 025

 

brölopsmässan 016

 

brölopsmässan 021

 

brölopsmässan 024

 
 

Och idag? Idag byter jag ut brunch, kavaj och glamour till hemmajobb, promenader i snöslask och kaffe. Inte dumt det heller, faktiskt.

 
 

signatur2

 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Brunch på Hotel Diplomat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *