Att ha en vinnare.

 
 
telefon 006
 
 

Så var denna arbetsdagen till ända. En hemmakontors-dag där jag fått mycket gjort och varvat tangentbordshamrande med kaffedrickande och choklad. Alldeles strax får jag finbesök i lägenheten av favoriterna och det vankas måndagsmiddag. Jag ska bjuda på italien-inspirerad pasta med tonfisk (dör så gott – ni ska få receptet sen). Men innan jag slinker in till köket och börjar med middagen har jag en vinnare att presentera.

 
 

Ni var väldigt många som delade med er av otroligt härliga anekdoter kring eran första telefon – så himla rolig läsning! Jag önskar att jag kunde ge er alla en ny telefon att skapa nya minnen med, men tävlingen utgick på att kora 1 vinnare och denna gången är det lotten som avgjort. Och vinnaren blev…. kommentar nr. 10! GRATTIS Marie Svensson – du har fått mail ♥

 
 
signatur2
 
 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha en vinnare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *