Trevligt Folk.

 
 
vardagsrum 036


 

vardagsrum 038

 
 

Igår var jag ju på bio. Efter att ha gjort 24 timmar på kontoret under två dygn stämplade jag ut och tog mig ner till bion. Där mötte jag upp en fin vän och vi såg på Filip & Fredriks film ”Trevligt Folk”. Alltså, det kan ha varit den bästa film jag sett på länge! Inte för att den innehöll bra action, löjlig romantik eller grymma ljudeffekter. Nej, den var den bästa film jag sett på länge för att den helt enkelt var genialisk.

 
 

vardagsrum 037

 
 

I den lilla biosalongen som enbart rymde 36 personer satt vi och skrattade högt, log på det där härliga sättet då hela ansiktet lyser upp och fick oss alla en rejäl tankeställare. Det var, en och en halv timme ren och skär förundran. En tankeställare på hur vi människor är, vilka fördomar vi har och hur vi kan ändra våra fördomar och istället öppna upp. Öppna upp och se andra människor och ha en riktigt härlig tid tillsammans med trevligt folk!

 

Så tack Filip och Fredrik för årets kanske bästa film och för att ni fick min 24-timmars-arbetande-något-mosiga-hjärna till att åter tänka klart.

 
 

Nu: dags att bege sig av mot kontoret och kämpa den sista veckan innan deadline.

 
 
signatur2
 
 

3 kommentarer till “Trevligt Folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg