I brist på annat.

 
 
pinterestest

 

Bilder från Pinterest.

 
 

Ja, alltså. Jag ber om ursäkt för glesa och kanske innehållslösa(?) inlägg nu på bloggen denna vecka. Jobbet upptar liksom all min hjärnkapacitet och så fort jag lämnar kontoret är det ungefär också som att jag lämnar kvar min hjärna på skrivbordet bland papper, utskrivna bilder, texter, nedkladdade excelark och kaffekoppar.

 

Så när jag kommer hem har jag ungefär lika mycket intelligens som en 2-månaders och jag orkar mest sitta i soffan, äta mat eller ta långa promenader med snön som knastrar under fötterna.

 
 

Och jag hoppas att ni har förståelse för det. Förståelse för att jobbet nu upptar 110% av min hjärnkapacitet och att det kanske blir lite glesare med inlägg här inne denna vecka. Men efter den 9:e februari alltså. Då kör vi så det ryker igen. Okej? Okej.

 
 
signatur2
 
 

9 kommentarer till “I brist på annat.

  1. Du har en helt fantastisk blogg! Läser den väldigt ofta. Du inspirerar med dina idéer och din positiva inställning. Älskar dina projektet och din inredningsstil/klädstil. Hur hittar jag dig på Pinterest?

    1. Men tack snälla, rara du för dina fina ord ♥ Så himla glad jag blir! Har tyvärr inget Pinterset-konto… kanske borde skaffa? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg