Morgonsol.

 
 

tulpaner 010

 
 

Imorse sken solen in genom fönstren, en kall, nyvaken sol som liksom skingrade morgondimman och gjorde så att hela lägenheten badade i ljus. Fy tusan vad jag älskar det! Nog för att vintern och mörkret kan vara mysigt när man tänder ljus i hela lägenheten och lyssnar på julmusik och dricker chai. Men våren och sommaren och ljuset alltså. Det finns inget bättre.

 

Annars? Jag är tisdagspepp. Redo för en dag på kontoret och senare ikväll ska jag till sjukhuset och lämna blod. Över 1,5 år sedan jag gjorde det nu senast (långa väntetider efter resan till Tanzania + tatuering + operation av födelsemärke). Men nu så, nu är det äntligen dags och även fast jag är aningens fladdrig i magen av tanken på blod så känns det ändå bra. Blodgivare alltså, det borde fler bli.

 
 

Men häpp. Dags att lämna lägenheten och åka till jobbet. Hoppas du får en fantastisk dag ♥

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Morgonsol.

  1. Heja dig! Fler borde lämna blod. Och förövrigt så måste jag springa och köpa ert nummer av Bröllopsmagasinet. Inte för att vi planerar att gifta oss förrän om några år, men inspireras kan man alltid :):)

    1. Ja, det är en god gärning tycker jag – att lämna blod 🙂 Åh så roligt att du vill köpa ett nummer, härligt att jag kan inspirera även om inte ett datum är satt för bröllop :)) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg