Aim’n Sportswear.

 
 

aimn 001

 
 

Idag känns det att våren är på gång. Asfalten är torr, solen skiner, fåglarna kvittrar och ute doftar det vår på det där sättet som är omöjligt att beskriva. Man bara vet, liksom. Att våren är på ingång och jag som inte är någon löparmänniska får genast en lust att dra mig ut i spåren och springa några kilometer.

 

Och på tal om löpning/träning. Alltså jag bara måste slå ett (stort) slag för dessa tights. Aim’n Sportswear. Jag tycker det är så svårt att hitta ett par träningstajts som sitter bra, är snygga och framförallt inte genomskinliga. Många märken (läs; även de dyrare) är helt hopplösa när det kommer till tygkvalité och genomskinlighet. Det räcker att man böjer sig framåt för att hela gymmet ska kunna beskåda vilket mönster man har på trosorna. Vilket naturligtvis inte är så särskilt lajbans.

 
 

Men så i höstas fick jag syn på dessa träningsbyxor via Instagram. Förälskade mig direkt i mönstren och passformen. Så jag önskade mig ett par i julklapp. Och herregud så bra de är. Att tightsen är sydda mer eller mindre i ett stycke gör att man slipper obekväma sömmar och byxorna känns mer som ett andra skinn än något som sitter åt och skaver. Dessutom är de klädda med ett tunt innertyg (finns säkert något fancy namn för detta) som gör att det liksom blir dubbla tyger och helt omöjligt att se igenom (= ej genomskinliga).

 
 

aimn 002

 
 

Så helt lyrisk över mina nya tights var jag inte sen på att hänga på låset när de släppte sin senaste kollektion i förra veckan. Så nu har min samling alltså fått utökning av ytterligare ett par Aim’n och jag älskar dem.

 

Det bästa av allt? Det är två unga tjejer som driver företaget och deras passion och driv har alltså fyllt ett tomtum i marknaden och en stor efterfrågan bland oss träningstjejer. You go girls säger jag bara, heja unga entreprenörer!

 
 
 

Ps. För er som undrar: Nej inlägget är inte sponsrat, jag är bara så himla nöjd och då vill jag dela med mig.

 
 

signatur

 
 

8 kommentarer till “Aim’n Sportswear.

  1. Snygga! Håller med, finns ju maaaassor av snygga träningstajts, men som sagt, inte jättekul att visa hela bakdelen till allmän beskådning vare sig i löparspåret eller på gymmet! Får bli ett inköp av dessa då ☺️

    1. Hehe nej, så otroligt trött på genomskinliga bakdelar! Supernöjd med dessa och om du köper ett par är jag nästan helt säker på att du kommer bli lika nöjd 🙂

  2. De är verkligen skitsnygga! Tekla, en av tjejerna bakom märket, bor i Halmstad och det känns som märket slagit stort här vilket gör att i princip alla på gymmet har dessa tights. Bra betyg men också lite tråkigt att man går runt med likadana tights som alla andra 🙂 Hur som, vrålsnygga är de!

    1. Ja, man vill ju liksom inte bära exakt samma som alla andra… men det är så roligt att det går bra för dem! 🙂

  3. Så snygga men hur är de i storleken. Tänkte jag skulle beställa ett par men är osäker på vilken storken jag ska välja då jag verkar vara mellan två.

    1. Jag brukar ha antingen S eller M på mina träningsbyxor. Dessa valde jag i storlek S och de sitter som ett smäck! När jag fick upp dem från förpackningen såg de väldigt små ut, men de är otroligt elastiska så strl S var definitivt rätt för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg