Att ha kortvecka och ljusa kvällar.

 
 

outfit 079a

 
 

Igår slog det mig verkligen med full kraft när jag kom hem efter jobb och gym och paketuthämtning. Ljuset. Klockan var närmare halv åtta på kvällen och det var FORTFARANDE ljust ute. Inte sådär svagt skymningsljust utan verkligen ljust. Blå himmel, solsken, inte-behöva-tända-lampor-inomhus-ljust. Helt fantastiskt och det är liksom nu livet börjar. Jag gillar ju höst o vinter, det gör jag – varje årstid har sin charm. Men mörkret gör mig också fasligt stressad och när mörkret faller tror min kropp att det är natt och jag blir med en gång påmind över hur mycket jag borde göra när jag egentligen borde(?) gå och lägga mig för att det är mörkt ute.

 

Men nu? Nu vill jag vara uppe hur sent som helst och även fast jag inte var hemma förrän vid halv åtta igår kväll hade jag ändå lust att gå på promenad, ringa någon för fika-dejt eller få för mig att rensa garderoben. ENERGIN som infinner sig alltså – bästa!
 
 
outfit 079c
 

outfit 079f

 

outfit 079b

 

outfit 079e

 

outfit 079d

 
 

Ja,

 

och förutom ljuset så har vi ju också kortvecka denna vecka. Påskhelgen ligger och hägrar bara några dagar bort och den för med sig långledighet, familjefest och annat trevligt hittepå. Jag gillar våren lite extra mycket av just de ovan nämnda anledningarna. Ljuset och röda dagar. Allt blir liksom lite lättare då – med solenergi och tid för återhämtning.

 
 

Kappa & T-shirt – Lindex
Jeans – Gamla H&M
Sneakers – DinSko
Sjal – Bianco
Klocka – Larsson & Jennings

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha kortvecka och ljusa kvällar.

  1. Ljuset har verkligen en sådan inverkan på mig!
    Jag blir också sååå mycket piggare och gladare 🙂 Energin sprudlar!
    Härligt att veta att det bara blir bättre nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *