Living room.

 
 
livingroom 002


 

livingroom 006

 
 

I lördags när jag spatserade gata upp och gata ner i vårsolen stannade jag bland annat till inne hos Living Room. Stans, utan tvekan, bästa inredningsbutik med märken så som L:a Bruket, Sia, Ylva Skarp, Hay, Ernst och Bruka Design. En fröjd för oss inredningstokiga och butiken bjuder på nytt ögongodis vid varje besök.

 

Jag älskar sådana butiker, där fina pinaler trängs på varenda lediga yta och härifrån har jag många favoriter i mitt hem. En tung och robust mortel i granit, kaffekoppar från Bruka Design och inte minst tvålarna från L:a Bruket. Tvålen jag tvättar mig med varje dag har en doft av Salvia/Rosmarin/Lavendel och den doftar SPA och granskog och skäggig man. Bästa tvålen ni kan tänka er! Men Mörk Vanilj doftar också förföriskt gott för att inte tala om saltskrubben med doft av Vildros. Den doftar som om du rullat dig i ett hav av nyponrosor någonstans längst Varbergs kust. Mmmhmm…

 
 

livingroom 007

 

livingroom 003

 

livingroom 004

 

livingroom 005

 

livingroom 001

 
 

Men ja,

 

åter till butiken. En liten pärla mitt i stan där nyheter trängs med klassiker och det är den ultimata butiken för att lyxshoppa något till sig själv eller hitta finfina presenter till någon man tycker om. Och sådana ställen ligger, som ni säkert vet vid det här laget, mig lite extra varmt om hjärtat.

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Living room.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg