Frågestund.

 
 
fredagsblommor 010


 
 

Ikväll har jag varit på yoga. Utmanande och superskönt på samma gång. Nu packar jag väskan inför för helgens påskfirande och sen ska jag landa i soffan, äta kanelbullar och dricka te. Fint det.

 

Medan jag roar mig med ovanstående tänkte jag vi kunde ha en liten frågestund, det var längesedan nu. Så – om ni undrar något, vad jag gör på jobbet, vart jag köpt soffan till vardagsrummet, vilka drömresemål jag har eller något helt annat så är det nu ni har chansen.

Fråga på!

 
 
 

svaren kommer sedan under långfredagen ♥

 
 

signatur

 
 

10 kommentarer till “Frågestund.

  1. Jag vill se fler bilder från ditt fina hem! 🙂
    Sen undra jag ifall du har någon liten dröm du ofta tänker på, men är lite för feg/rädd för att faktiskt ta tag i & försöka genomföra? Typ utlandsflytt? Eller fallskärmshopp? Eller ta MC-kort? Eller något helt annat?
    Har du börjat fundera på sommarsemetern än? Några planer eller förhoppningar?

    Önskar dig en riktigt glad påsk! 🙂

  2. Hej! 🙂
    Vill bara säga att jag gillar din blogg och undrar om du funderat på att ha bloppis eller liknande. Önskar dig en fin påsk med mycket sol. Kram

  3. Hej. Gillar din blogg jättemycket men är dålig på att kommentera. Sorry för det. Betyder inte att jag inte läser den. Går in flera gånger om dagen för att se om du lagt ut något nytt härligt att kolla på, och läsa om. Önskar jättemycket mer 🙂 fler sköna bilder från ditt hem. Lite detaljer men även helhetsbilder. Älskar inredning och din stil är så skön. Kram

  4. Vad heter modellen på dina snygga byxor från Object?
    Vad shoppar du helst,mode eller inredning? Vad läser du för böcker? Har du något nästa mål i livet du vill? För gissar du har ditt drömjobb nu kanske? som kanske va ett mål i livet medvetet eller omedvetet.

  5. hej! Jag bläddrade i en tidningar på pressbyrån när jag väntade på bussen, slog upp en sida och såg dig stort på bild. Din blogg är härlig och inspirerande och efter att ha följt den snart ett år kändes det lite som att se någon jag kände då jag slog upp tidningen. Konstig känsla. Har du reagerat på att folk du inte känner känner igen och hälsar på dig?
    Vad hade du för intressen då du var yngre? Vilket är ditt absoluta favoritträningspass? 🙂

  6. Hejsan!
    Har läst din blogg i evigheter (sedan 2009..?) och har lite frågor:
    Vad inspirerar dig mest? T.ex. Om du har en dålig dag, hamnar i negativa tankar, vad gör du då?
    Sen undrar jag hur du förhåller dig till män, jag kommer ihåg den vintern när det tog slut med ditt ex, hur hanterade du det? Jag är i en liknande situation nu och det är ju jätteroligt att dejta, blir en del roliga anekdoter osv men jag kan bli så irriterad över att ALLT kretsar kring män i mitt liv nu. Tänker att du som är några år äldre än mig, kanske kan ge lite tips.

    Stor kram och glad påsk!

  7. Hej! Kul med en frågestund. Jag gillar bloggen jättemycket och tycker om både texterna och bilderna. Mina frågor är:

    Vad har du för tips kring inredning? Högt och lågt, stort och smått. Jag ska flytta i juni och ser fram emot att få börja inreda ett helt nytt hem.

    Hur tar du hand om ditt hår? Rutiner, produkter, tips?

  8. Hej! Förstår om det är för privat, men ändå..kärlek? Man undrar ju ändå lite om det finns någon sådan, eller hur du resonerar kring kärlek 🙂 Glad påsk!

  9. Hej! Jag läser också din blogg varje dag men är dålig på att kommentera tyvärr… Men i alla fall jag är nyfiken på din träning 🙂 vad är det för pass du instruerar? Vet ju att du tränar ganska mycket och det gör jag också, men hur fungerar du när du inte hinner träna? Själv mår jag allmänt sämre, men det jag behöver jobba på är att jag inte ska få så dåligt samvete när jag missar ett pass….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg