Semesterkänsla och B&J.

 
 

balkongen 001

 

balkongen 003

 

balkongen 002

 
 

Fredag kväll. Efter att ha stämplat ut från kontoret och checkat in för semester åkte jag en sväng till gymmet. Och jag älskar det där; fredagsträningen (discofredag). Att på en fredagskväll träna i ett nästan folktomt gym med härlig musik pumpande ur högtalarna och en fredagskänsla i kroppen som skriker pepp! och som hjälper till att orka de där sista repetitionerna.

 

Resten av fredagskvällen kommer jag spendera hemma. Vinet är uppkorkat och jag sitter på balkongen med finbelysning och väntar på maten som just nu står i ugnen. Sedan ser jag fram emot filmtittande och den där Ben&Jerry glassen som jag köpte och som jag alltid äter upp hela av fastän jag lovat mig att bara äta halva.

 
 

Ja,

 

vi har fredagskväll. Med semesterkänsla och B&J som väntar i frysen. Kunde ju varit sämre.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Semesterkänsla och B&J.

 1. Ser underbart mysigt ut!!

  Frågvisa jag;) (tack för att du tar dig tid att så ofta svara!! )vart kommer det lilla bordet och det underbara fatet ifrån? Eller ja… Stolen? Å bänken?

  1. Tack, bara roligt när ni läsare engagerar er 🙂
   Hmm, du kommer nog inte få de bästa svaren nu, men det lilla bordet + stolen kommer från IKEA (tyvärr utgånget ur deras sortiment), bänken har jag byggt själv och fatet såldes i en butik här i Uddevalla som tyvärr inte tar in varor från Marrakech längre. Haha hopplösa saker att få tag på med andra ord, men inspireras kan man ju alltid 🙂

 2. Så härligt du beskriver din fredag 🙂 Nästan så att man känner att man själv gör samma sak ( fast min fredag består i att kliva runt bland byggdamm utan en fungerande toalett haha ) Ja ja det blir väl mysfredag här också snart 🙂 Hoppas du får en underbar semester. Kram från Värmland /Alicia

  1. Åh renovering?! Det är bland det bästa jag vet (även fast man kan bli rätt trött på byggdammet också 😉 )
   Tusen tack och ha en fortsatt fin helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.