Packa pappas kappsäck.

 
 

outfit 083

 
 

Hej på er! Idag håller jag på och packar. Har skrivit om packningslistan lite, varit på stan och införskaffat något som saknas och nu packar jag i allt i väskan, packar upp det som är onödigt igen och packar om, packar rätt. Det är en konst det där – att packa. Jag är en sådan person som vill ha allt klart innan jag åker. Jag åker ingenstans och tänker ”en klänning kan jag köpa där borta”. Nej jag vill ha allt färdigt när jag lämnar Sverige för när jag ankommer till en ny destination vill jag inte känna att det första jag behöver göra är att köpa ett nytt klädesplagg.

 
 

Så,

 

det har blivit en del shopping här hemma för att få till en NY-anpassad garderob. Men det känns bra. För väl där borta vill jag inte lägga tid på att springa i affärer utan jag vill uppleva staden, maten, kulturen och nöjeslivet.

 
 

Ja, det är alltså det jag gör idag. Packar. Ska ta mig ut på en löprunda ute i blåsten lite senare men annars håller jag mig inomhus, dricker kaffe och längtar till NYC. Hoppas du har en fin lördag!

 
 

Tröja – Gammal från Gina Tricot
Byxor – H&M
Skor – Köpta i Dubai
Klocka – Larsson & Jennings

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.