Brooklyn / Williamsburg.

 
 
nyc 043
 

nyc 047

 

nyc 042

 

nyc 040

 

nyc 050

 

nyc 041

 

nyc 045

 

nyc 044

 

nyc 038

 

nyc 049

 

nyc 046

 

nyc 039

 

nyc 048

 

nyc 051

 
 

Idag promenerade vi över vackra Brooklyn Bridge, tog sedan färjan från Brooklyn till Williamsburg och hamnade på den underbara matmarknaden Smorgasburg. Där åt och drack vi lite av varje till utsikten av en makalös skyline. Sedan vandrade vi längs gatorna i Williamsburg, kikade i butiker, hälsade på hipsters och beundrade målningarna på väggarna. Avslutade med kaffe och vetebröd inne på Bakeri och samtalade med trevliga amerikaner.

 
 

Är ni i New York är Williamsburg definitivt ett hett tips – så himla trevligt ställe!!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *