Meatpackning District.

 
 
nyc 052
 
 

Att ta ett område/en stadsdel per dag är ungefär lagom. Både jag och syster tillhör den rastlösa typen så när vi är ute och reser promenerar vi gladeligen ett par kilometer varje dag och upptäcker nya gator, smultronställen och favoriter. Idag har vi avverkat hela West Village inklusive Meatpackning District. Blev kära i de trendiga kvarteren, de coola restaurangerna och de fantastiska människorna. Är inne på det 3:e minneskortet i kameran nu och inser att jag har bilder/tips att dela med mig av från New York i ungefär två veckors tid framöver – därför hoppas jag att ni tycker om NYC lika mycket som jag gör ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Meatpackning District.

  1. Åhhh Meatpacking! Har ni varit på Buddakan? Gå och ta en drink i baren, om inte annat. Ha en fortsatt kanon vistelse i min favoritstad. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *