Jetlag.

 
 

nyc 056

 

nyc 063

 

nyc 059

 

nyc 060

 

nyc 057

 

nyc 058

 

nyc 062

 

nyc 061

 

nyc 064

 
 

De sista timmarna i NYC bjöd på 28 grader, solsken och vindstilla. Vi svalkade oss med iskaffe och solglasögon medan vi spanade på business-folk i kostym som jäktade omkring på gatorna i jakt på lunch och en plats i skuggan.

 

Nu? Nu är jag tillbaka i lägenheten på västkusten och helt otroligt jetlaggad. Varit vaken i ca 40 timmar just nu (avskyr att jag är en sådan person som är totalt oförmögen att sova på flygplan/tåg/buss/bil) och sinnestillståndet är ungefär som om jag druckit 4 wiskey och tagit 5 alvedon samtidigt.

 
 

Så,

 

jag ska strax krypa ner. Krypa ner och försöka komma ihåg livet här hemma, hur vardagens ser ut när man inte strosar glammiga gator i New York och andas luft som är fylld av drömmar och förväntan. Ja äpplet – du var bannemig det bästa jag varit med om.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Jetlag.

    1. Ja, underbar!
      Någorlunda tillbaka till vardagen, bara aningens tröttare med tanke på tidsomställningen 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *