Spring and the city.

 
 
nyc 053
 

nyc 055

 

nyc 054

 

De senaste dagarna har New York bjudit på högsommarvärme. Vi njuter så mycket vi bara kan och igår spenderade vi största delen av dagen i Central Park. Läste tidning, hade picknick och spanade på spännande människor. Idag började vi också dagen i parken, med en löprunda tillsammans med massvis av andra hurtiga människor.

 
 

Ikväll går planet hem till Sverige. Så himla opepp på att åka hem men samtidigt så fruktansvärt glad över att ha fått upplevt NYC i sitt esse. Väl hemma sedan kommer massvis av fler bilder och även en NY-guide som jag ska sätta ihop åt er. Har även skapat en kategori i bloggen som heter New York och där hittar ni alla inlägg som rör The Big Apple.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Spring and the city.

    1. Tusen tack! Klänningen kommer från Lindex och är nyinköpt så den borde finnas kvar i butik 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *