Doftljusens Rolls Royce.

 
 

doftljus 003

 

doftljus 002

 
 

Den här dynamiska trion är, utan tvekan, doftljusens Rolls Royce. Av alla hundratals(!) doftljus som jag kommit över genom tiderna toppar dessa tre listan överlägset.

 

French cade & lavender från Voluspa. Ett ljus som doftar av aloe vera och fikonträd och som påminner mig om en resa till Rhodos, kakaomatt hud och gladiatorsandaler.

The Grace från Casalo Candle. Den sensuella, friska doften får mig nästan att vilja äta upp ljuset och doften slänger mig tillbaka till gymnasietiden. Till en pojke med breda axlar och vänligt leende som bar en parfym som måste innehållet något av doftnoterna till detta ljus.

Cotton Poplin från Byredo. Det här ljuset doftar nytvättat. Nytvättade vita lakan som hänger på sträck ute i sommarvärmen på torpet där man flanerar runt barfota och dricker lemonad.

 
 

Ja, dessa doftljus. Gemensamt för allihop är att de doftar friskt, lätt och aldrig skulle orsaka huvudvärk oavsett om man har tänt dem 24 timmar om dygnet. Doftljus som förutom att dofta himmelskt även är välkomna som detaljer i inredningen med sina snygga förpackningar. Helt enkelt doftljusens Rolls Royce.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Doftljusens Rolls Royce.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg